UPDATE 12:15 Potrivit informațiilor GSP și Telekom Sport, Edi Iordănescu a decis să refuze oferta lui Gigi Becali și i-a transmis acest lucru finanțatorului FCSB, prin telefon.

Walter Zenga ar fi următorul pe lista lui Becali. Italianul în vârstă de 59 de ani a antrenat Venezia (Serie B) până în luna martie.


Edi Iordănescu a discutat cu Gigi Becali despre o posibilă venire la FCSB, iar antrenorul urmează să ia o decizie. Deocamdată, Iordănescu Jr. a plecat în vacanță în Grecia, în timp ce Becali așteaptă un răspuns astăzi.

Edi Iordănescu (40 de ani) este încă sub contract cu Gaz Metan Mediaș, până la finalul sezonului următor. Echipa s-a clasat pe locul 1 în play-out-ul Ligii 1.

Iordănescu Jr. a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

Potrivit DigiSport, Edi Iordănescu nu a renunțat la vacanță, lucru care nu i-a convenit lui Gigi Becali. Cei doi ar trebui să aibă o discuție telefonică decisivă, în cursul zilei.

Nu știu ce să spun. După două-trei ore, probabil, ne vom întâlni sau vom vorbi. Aseară v-am spus că din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, așa că poate nu mai vorbim, că nici eu nu mai știu ce să zic acum. Poate omul se răzgândește noaptea, mai știi?

Nu se poate ca Edi să plece în vacanță și să vină după aceea, că nu ne jucăm aici. E o treabă prea serioasă la FCSB. Bine, nici Edi nu este omul care să neglijeze astfel de lucruri.

Azi veți ști 100% antrenorul! Indiferent că va fi Edi sau nu. Mai am și alte variante, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele, pentru că vreau să văd ce fac cu Edi! Cu Mediaș nu este problema mea. Eu știu doar că vreau un antrenor„, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a declarat recent că echipa va avea antrenor în prima săptămână din luna iunie.