Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anunțat că echipa va avea un antrenor până la 3 iunie, cu o săptămână înainte de reunirea lotului de jucători. Un detaliu ciudat este că noul tehnician nu va avea un cuvânt de spus în privința programului de pregătire și a cantonamentului.

Mihai Teja a fost demis de către Gigi Becali, iar Edi Iordănescu este principalul favorit să-i ia locul. Iordănescu Jr. a impresionat la Gaz Metan în play-out-ul Ligii 1. Medieșenii ocupă primul loc în clasament.

FCSB a stabilit deja un cantonament în această vară, la Brașov, și un meci amical cu Viitorul, pe 28 iunie.

Gigi a spus că și-l dorește pe Edi (Iordănescu), e primul loc pe lista lui. Sunt și alte nume pe listă, unii propuși, alții autopropuși. Mai departe, eu nu pot să fac niciun comentariu. Doar Edi ştie dacă vrea să plece şi dacă poate să plece de la Mediaș. Sunt trei antrenori pe lista scurtă. FCSB va avea cu certitudine un antrenor de luni într-o săptămână, adică pe 3 iunie. Cu o săptămână înainte de reunire.

Noi am făcut programul. Pe data de 11 iunie ne reunim, avem vizita medicală. Pe data de 17 iunie plecăm în singurul cantonament. Plecăm la Brașov și aici vreau să clarific ceva. S-a scris că, vezi Doamne, nu am avea bani. Noi am fost în ultimii trei ani în Olanda, unde chiar am recomandat să meargă cei de la PAOK, sunt condiții senzaționale. Dar în perioada în care mergeam nu găseam adversari… și nu avea niciun sens. O să avem două jocuri de pregătire la Brașov și un joc pe 28 iunie cu Viitorul. Hotărârea asta am luat-o eu! N-are ce să vrea niciun antrenor. De 27 de ani fac meseria asta, nu am avut un antrenor care să nu fie de acord„, a spus Mihai Stoica la DigiSport.