Folosit foarte puţin în mandatul lui Nicolae Dică după revenirea la FCSB, Raul Rusescu ar putea fi o piesă de bază pentru Mihai Teja. Gigi Becali a dezvăluit planurile antrenorului pentru reluarea sezonului. 

Atacantul a jucat 72 de minute în amicalul cu Dinamo Kiev şi a fost aproape de gol în faţa ucrainenilor. Rusescu ar putea avea o contribuţie mai importantă în partea a doua a sezonului.

„Au fost două săptămâni foarte bune, în care am muncit, ne-am antrenat. Am avut trei meciuri cu adversari buni, în care am jucat fotbal, am avut ocazii. Eu sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat până acum și totul arată bine. Cred că ne adaptăm din ce în ce mai bine la ceea ce vrea de la noi (n.r. Mihai Teja) și eu zic că suntem pe drumul cel bun”  – a spus Rusescu la Pro X după încheierea stagiului de pregătire din Spania.

Finanţatorul Gigi Becali a confirmat impresia bună pe care Rusescu a lăsat-o în cantonamentul de la Marbella.

”Dacă nu-l mai luăm pe Fortes, atunci nu voi trece la planul de rezervă, pentru că nu avem așa ceva. De ce nu avem? Simplu, pentru că Teja mi-a spus că-i place foarte mult de Rusescu, care se pliază foarte bine pe jocul de combinație. De altfel, aici lucrează cel mai mult Teja” – a spus Becali la Digi Sport.

Rusescu a strâns 3 goluri şi 4 pase decisive în prima parte a sezonului.