FCSB, lăudată după victoria cu Clinceni: ,,Au dominat jocul! Academica n-a putut să închidă superioritatea lor”

Jocul dintre Academica Clinceni şi FCSB, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 2-0.

Golurile victoriei pentru FCSB au fost marcate de către căpitanul Florin Tănase, în minutele 26 şi 57 ale jocului de la Călăraşi.

FCSB victorie

Ilie Dumitrescu, fost internaţional, a comentat prestaţia echipei lui Toni Petrea, după jocul câştigat cu Clinceni. Acesta a remarcat şi evoluţia lui Florin Tănase.

,,Tănase are un sezon foarte bun. El are calitatea să apară foarte bine în fața porții, are eficiență, e un marcator. Dacă o să aibă o ofertă, va fi vândut Tănase, au fost discuții pentru el, chiar interesante.

ilie dumitrescu 1

FCSB a dominat jocul, a avut ocazii importante. E clar că superioritatea în benzi e foarte bună la FCSB, iar cei de la Clinceni nu au putut să închidă.

Dacă nu ești activ (N.R. – Ovidiu Perianu), există pericolul să te schimbe, putea să facă schimbarea la pauză, putea să aștepte, dar fiecare antrenor vede cum dorește meciul.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

În urma rezultatului din această seară, Academica Clinceni se clasează pe poziţia a 6-a din play-off, cu 22 de puncte acumulate până acum.

De cealată parte, FCSB revine pe primul loc în play-off, acolo unde are 39 de puncte acumulate, cu unul mai mult decât rivala la titlu CFR Cluj.

FCSB 1 1

Citeşte şi VIDEO | FCSB revine pe primul loc în Liga 1! Victorie uşoară cu Academica Clinceni la Călăraşi