Conflictul dintre FC Botoșani și CFR Cluj ia amploare! După ce moldovenii au refuzat amânarea meciului împotriva campioanei României, directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, acuză implicarea celor de la FCSB în acest caz. 

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, susține că s-a opus amânării meciului cu CFR Cluj din cauza faptului că ardelenii nu au achitat transferul mijlocaşului Cătălin Golofca.

Duminică, FC Botoșani a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1, în condițiile în care Dan Petrescu a odihnit majoritatea jucătorilor de bază pentru meciul decisiv din Europa League, cu Celtic Glasgow. CFR a pierdut primul loc în clasamentul Ligii 1.

Acest lucru legat de bani trebuie clar scos din ecuaţie. Ăsta este doar praf în ochi aruncat de cei de la FC Botoşani, faptul că nu le-am dat banii şi din această cauză ei nu au vrut să amâne meciul. Sunt contracte semnate care demonstrează acest lucru. Suntem total dezamăgiţi de aceste lucruri şi de ceea ce a declarat şi Marius Croitoru.

Să vă explic cum este relaţia cu Botoşaniul. Au existat tot felul de supoziţii cum că CFR-ul îşi doreşte să ia jucători de la Botoşani. Acest lucru nu este adevărat, vorbind de Fabbrini, de Miron de alţii. Se vorbea că CFR-ul vrea jucători de acolo pentru a le creşte preţul. Jucătorii pe care i-am luat noi de la Botoşani, noi am avut noroc că aceşti băieţi au avut mare caracter şi au acceptat să vină la CFR, şi-au dorit să vină doar la CFR.

Noi în momentul în care ofertam un jucător de la FC Botoşani, domnul Iftime, pe cealaltă parte, îl suna pe Gigi Becali imediat şi îi prezenta: <Uite, m-a sunat CFR-ul şi îmi oferă 300.000 pe Burcă>. Noi am dat pe Burcă 100.000 de euro, atât l-am ofertat şi atât am dat pe el. Întrebaţi-l pe Gigi Becali dacă nu a fost sunat în momentul următor să i se spună că noi oferim 300.000 sau altă sumă pe Burcă.

Mereu am avut un mare noroc. Noi nu am ofertat niciun alt jucător de la Botoşani în afară de cei trei care sunt la noi şi am avut norocul să fie băieţi de caracter şi nu au vrut să joace în altă parte. Altfel, nu aveam nicio şansă să-i luăm, pentru că în momentul doi era sunat Gigi Becali. Acum ce să gândim despre motivul pentru care cei de la Botoşani nu au vrut să accepte amânarea meciului?„, a spus Bogdan Mara.