FCSB, din nou în Ghencea? Suporterii vicecampioanei, mesaj categoric: ”Sunt bani publici!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, este convins că vicecampioana României ar trebui să joace pe noul stadion din Ghencea.

Chiar dacă Florin Talpan a declarat că echipa patronată de Gigi Becali ”nu poate juca niciodată în Ghencea”, Gheorghe Mustață este de altă părere.

Liderul galeriei roș-albaștrilor crede că FCSB va putea să evolueze pe noul stadion atât timp cât arena este ridicată din banii contribuabililor.

”Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Sunt banii tuturor din țara asta. Eu personal mă voi duce și îl voi ruga pe Gigi Becali, indiferent cât de mică e șansa. Și noi vom insista să mergem acolo.

Cum adică? Toată lumea are voie să joace acolo și noi nu? Mă duc și îl închiriez și gata. Sunt bani publici. Noi merităm să jucăm și acolo. Toată lumea are voie, orice echipă din Liga 1, Liga 2… Plătește și joacă. La fel ca pe Național Arena” a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

mustata

Lucrările la stadionul Steaua sunt cele mai avansate, fiind montate primele scaune în tribune.

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor se ridică la 65 de milioane de euro.
stadion ghencea

Citește și Florin Niță, cale liberă spre FCSB! Cum îl poate transfera vicecampioana pe portarul român