Dragoş Nedelcu a vorbit într-o conferinţă de presă despre relaţia cu noul antrenor. Mijlocaşul FCSB a dezvăluit ce le-a cerut Mihai Teja jucătorilor din acest punct de vedere.

Dacă în relaţia cu Nicolae Dică fotbaliştii vicecampioanei foloseau chiar şi diminutivul „Nick”, Mihai Teja le-a spus în ce fel se pot adresa direct.

„Dânsul ne-a spus că nu-şi doreşte să îi spunem Mihai şi că putem să-i spunem, la alegere, Mister, Profe, Profesore. A vrut doar să nu-i spunem pe nume”, a spus Dragoş Nedelcu.

Nedelcu a vorbit şi despre şansele la titlu ale roş-albaştrilor, aflaţi pe locul al doilea în clasament.

„Pe o scară de la 1 la 10, în acest moment avem șanse de 9 să luăm campionatul! Sunt patru formații care în acest moment se luptă la titlu: noi, CFR, CS U Craiova și Viitorul. Se poate spune că în acest moment CFR e favorită, dar, cu siguranță, dacă vom câștiga următoarele 15 meciuri vom lua primul loc. Exisă o supărare că am ratat în ultimii ani titlul, dar eu cred că am învățat din greșelile trecutului” – a explicat mijlocaşul în vârstă de 21 de ani.

Înainte de reluarea campionatului, FCSB este la şase puncte în urma liderului CFR Cluj în clasamentul sezonului regulat.