FCSB, ca și eliminată din Europa League la casele de pariuri! Cotă imensă pentru echipa lui Gigi Becali

fcsb-europa-league-1

Apariția focarului de coronavirus i-a transformat pe roș-albaștrii în outsideri în meciul cu Slovan Liberec.

Astfel, casele de pariuri văd acum ca pe o mare surpriză o eventuală calificare a deținătoarea Cupei României. În ciuda faptului că după tragerea la sorți adversarul părea unul accesibil, iar formația roș-albastră primește vizita cehilor din postura de echipă gazdă.

Echipa condusă în aceste momente de pe bancă de fostul căpitan, Mihai Pintilii, este cotată undeva la 8.50 pentru a câștiga meciul de la Giurgiu și implicit de a merge mai departe în următoarea fază a competiției, în timp ce Slovan pleacă net favorită în acest meci, cu o cotă infimă de doar 1,30.

liberec

Astfel, echipa lui Gigi Becali, va produce o adevărată surpriză dacă va reuși să se califice în play-off-ul Europa League, ținând cont de cota de pariuri, dar și de lotul pe care îl are la dispoziție.În acest moment la FCSB situația este una dificilă, deoarece nu mai puțin de 13 jucători au în acest moment un ultim test pozitiv. Până acum, doar Florin Tănase a fost declarat vindecat din rândul fotbaliștilor. De când sistemul cu grupe a fost implementat în Europa League, FCSB a ajuns de fiecare dată măcar în play-off-ul competiției.

Citește și VIDEO | Stanciu are emoții pentru calificarea în grupele Champions League! Slavia Praga și Midtjylland au remizat alb