FCSB are viitorul asigurat! Mutarea de ultim moment a lui Gigi Becali și ce concurent surpriză are Octavian Popescu

Patronul “roș-albaștrilor” se pare că s-a specializat pe tineri fotbaliști, iar vânzarea lui Dennis Man la Parma i-a dat curaj latifundiarului din Pipera să continue investițiile în jucători de viitor!

Gigi Becali vrea ca mutarea lui Man în Italia să fie doar începutul unor astfel de lovituri pe piața transferurilor, astfel că tocmai a făcut un nou pas spre viitorul de milioane de euro al FCSB-ului. Cu o academie foarte bine pusă la punct, patronul bucureștenilor vrea să atragă cât mai mulți jucători talentați pe care să îi promoveze ulterior la prima echipă.

becali gigi

Potrivit informațiilor Pro X, FCSB l-a convins pe fratele lui Octavian Popescu, Dani (13 ani), să se alăture clubului “roș-albastru”. Puștiul a fost adus de la Grupul Școlar Agricol Nucet, la fel ca și fratele său mai mare, și este văzut de cunoscuți mai talentat decât Tavi, doar că are nevoie să pună anumite lucruri la punct.

Citește și Chemat în premieră la loturile naționale, Octavian Popescu poate rata debutul! Motivul din spatele deciziei celor de la FCSB

Dani Popescu a efectuat deja primul antrenament la baza de pregătire din Berceni, urmând să se alăture cât mai curând lotului U15 celor de la FCSB Academy. Noua achiziție a lui Gigi Becali joacă pe același post ca fratele său, aripă stânga sau dreapta, și are ca și principale calități viteza, creativitatea și tehnica.

Cu puțin timp în urmă, directorul Liceului Tehnologic Nucet, Constantin Gheorghe, vorbea despre fratele mai mic al lui Octavian Popescu și spunea că acesta este urmașul său, fiind chiar mai ambițios și cu mai mult tupeu.

“Cum să nu? E chiar urmașul lui. E fratele său! Vreți să vi-l arăt? (n.r îl cheamă de la oră) Ce ziceți? Seamănă? E Octavian tot! Ascultați-mă, e și mai ambițios. Vrea să fie șeful clasei, căpitan de echipă, lider peste tot. Are și mai mult tupeu!”, spunea directorul liceului, potrivit GSP.

Citește și Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar pe piața transferurilor: „Poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro!”