FCSB ar putea fi „lucrată” de echipele din play-off! Becali: „Din cauza invidiei și a răutății”

Gigi Becali se teme că echipele din play-off ar putea complota împotriva formației sale spre finalul sezonului.

Patronul FCSB recunoaște că este antipatizat de celelalte cluburi din Liga 1 și susține că asta ar putea să le determine să facă jocurile Clujului când vor ajunge la ultimele meciuri și nu vor mai avea nimic de pierdut.

„Nu mai există aranjamente. Există antipatii și simpatii, dar acestea sunt numai împotriva mea. Nu se asociază împotriva mea, dar când nu mai au nimic de câștigat, și este în joc persoana mea, fac în așa fel încât să fie împotriva mea.

Din cauza invidiei și a răutății. Fără bani. Nu există înțelegeri, doar ură împotriva lui Becali. Dacă va fi Iftime la mijloc, va fi cu mine. El ține cu mine. Omul a câștigat mulți bani cu mine, mai are niște procente la unii jucători.

Dacă joacă CFR, în ultima etapă, cu o echipă, care nu mai are nimic de câștigat. Știi ce face antrenorul. Se duce în vestiar și le dă de înțeles să nu se bage, pentru că ei nu sunt cu Becali și o lasă mai moale. Așa se întâmplă”, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Becali este încrezător că echipa sa va putea compensa o eventuală coalizare a celorlalte formații prin talent și dăruire.

„Dacă te uiţi la Dennis Man la picior, ia vezi cum arată! Ia vezi cum arată şi Coman! Acum se vede ce au lucrat ei în ultimele şase luni. Păi, sunt armăsari, nu mai sunt mânji. Pe asta mă bazez eu la reluarea campionatului. Ai mei au 22 de ani, ai lor 35”, a mai spus Becali.

Citește și • Becali a mărit prețurile! Patronul FCSB speră să dea lovitura odată cu reluarea campionatelor