FCSB ar putea avea stadionul ei! Unde va juca echipa lui Becali dacă nu va fi primită în Ghencea

Gigi-Becali-FCSB

În toamna acestui an, noua arenă din Ghencea va putea fi dată în folosință și multă lume se întreabă dacă FCSB va fi primită să joace acolo, știut fiind conflictul juridic dintre echipa patronată de Becali și CSA.

Ilie Dumitrescu este de părere că dacă FCSB nu va fi primită în Ghencea, Becali va duce echipa pe Stadionul Arcul de Triumf, deoarece va fi mai convenabil din punct de vedere financiar decât să joace meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională.

„Un lucru este cert: dacă acest stadion a fost construit din bani publici, probabil că FCSB va dori să joace pe Arcul de Triumf, nu e niciun fel de problemă. Nu ştiu, am spus că există posibilitatea să joace pe Arcul de Triumf”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Singura problemă cu noua arenă Arcul de Triumf ar fi că are o capacitate de doar 8200 de locuri, însă nici FCSB nu s-a bucurat, în acest sezon, de o prezență masivă a suporterilor la meciurile de pe teren propriu.

Media de spectatori la meciurile disputate de FCSB a fost 7212 spectatori, ceea ce face din noua arenă Arcul de Triumf „casa” potrivită pentru echipa lui Gigi Becali.

Citește și • Împăcare istorică! Pițurcă a trecut peste conflictul cu Gigi Becali: ”Am vorbit cu el”