UPDATE 00:10: Gigi Becali a anunțat că FCSB va fi pregătită de Bogdan Argeș Vintilă.

Mâine la 10:15 o să vedeţi noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Vintilă e antrenorul. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat mult că a fost elevul lui. Cunoaşte filosofia lui Hagi şi asta i-am cerut: „Vreau să joci ce ai învăţat de la Hagi”. Jucătorii nu o să ştie altceva decât antrenament. Asta e meseria lor: antrenament, antrenament şi numai antrenament„, a spus Becali la ProX.

Pe cei mai mulţi jucători îi cunoaşte deja. El mi-a zis că pe Tănase l-a învăţat fotbal de mic. Am şi vorbit cu Florinel înainte: „Cum e, cutare?” Mi-a zis că ştie, că e un antrenor pe care îl respectă, îl apreciază. O să se antreneze non-stop şi când ajung acasă o să cadă morţi„, a mai afirmat Becali.


Meciul cu Guimaraes a fost ultimul pentru Vergil Andronache în postura de antrenor principal.

Narcis Răducan a anunțat că FCSB va avea de vineri un nou antrenor, cel mai probabil Bogdan Argeș Vintilă.

„Mâine dimineaţă, la ora 10:15, vom organiza o conferinţa de presă în care vom prezenta noul antrenor. Domnul Andronache va rămâne în cadrul clubului. Eu cred că îşi doreşte să rămână secund, şi-a câştigat acest drept, de a rămâne la FCSB”, a spus Răducan, la Pro X.

Foto: Captură Digi Sport

Deși FCSB nu s-a impus pe teren propriu cu Guimaraes, Răducan rămâne optimist: „Au alergat extrem de mult şi ne-am ridicat la înălţimea adversarului şi asta ne dă speranţe. A doua repriză ei ne-au dominat. Avem o şansă, ei vor ieşi la atac, ceea ce ne convine. Trebuie să jucăm speculativ acolo. Am demonstrat că putem forma un grup, am văzut efortul lor”.