Gigi Becali nu s-a înțeles cu atacantul camerunez Anatole Abang pentru un transfer de la Astra Giurgiu la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a precizat că a primit niște informații negative în legătură cu jucătorul și a refuzat să-i ofere un salariu mare.

La 22 mai, Becali anunțase că are trei atacanți în vizor – Abang, Adam Nemec și Billel Omrani – dintre care vrea să transfere doi.

Abang nu semnează. Dacă venea mai devreme, poate era rezolvată treaba. A venit la palat după două ore după ce am vorbit. Între timp, a primit Luţu un telefon de la o persoană care l-a cunoscut mai bine. Care l-a antrenat. I-a zis lui Luţu <Spune-i lui domnul Gigi, e nebun să îl ia?> Aşa că i-am dat un salariu să nu îl accepte. L-am controlat la buzunare, avea 120 de lei. I-am dat 1.500 de euro să aibă bani să ajungă la Ploieşti, dacă tot a venit„, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Anatole Abang (21 de ani) este anchetat de Poliție pentru că ar fi furat bani de la colegii săi şi ar fi încercat să cloneze cardurile acestora. Atacantul susține că acuzațiile care i s-au adus nu sunt adevarate.

Abang, care are șase selecții la naționala Camerunului, a înscris 5 goluri în acest sezon pentru Astra Giurgiu.