Cum a ratat FCSB şansa de a se distanţa în fruntea clasamentului: ,,N-am avut ce pierde în acest play-off”

FCSB a ratat şansa de a se distanţa în fruntea clasamentului Ligii 1, după ce aseară a pierdut partida cu Sepsi, de la Giurgiu, scor 1-2.

Deşi FCSB dădea semne de revenire în repriza a doua a jocului, după golul lui Octavian Popescu, şansele echipei lui Toni Petrea au fost risipite în minutul 82 de către Bogdan Mitrea, care a adus toate cele trei puncte la Sfântu Gheorghe.

FCSB Miron Popescu bucurie

Leo Grozavu, antenorul celor de la Sepsi, este de părere că jucătorii săi au fost răplătiţi pentru jocul arătat cu FCSB. Acesta spune că echipa sa nu a avut nimic de pierdut în meciurile de play-off.

,,A fost un meci frumos pentru telespectatori, pentru suporterii noștri a fost și mai frumos. Jucătorii noștri merită toate felicitările, s-au bătut și la final au fost răsplătiți.

LeoGrozavu

Am jucat împortriva unei echipe foarte bune, cu jucători de calitate. Nu sunt foarte multe de spus.

Am avut mai mult curaj pe faza de atac, am fost mai inspirați. La Sfântu Gheorghe am avut doar două-trei situații. Curaj am avut de la început, nu am avut ce pierde în acest play-off.

Am fost acuzați că suntem foarte agresivi…”, a declarat Leo Grozavu, la finalul jocului cu FCSB.

FCSB SEPSI Olimpiu Morutan

În urma rezultatului de la Giurgiu, FCSB rămâne pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte acumulate până acum în clasament.

De cealaltă parte, Sepsi revine pe locul 4 în play-off, acolo unde a adunat un număr total de 27 de puncte până în prezent.

FCSB SEPSI OVIDIU POPESCU 2

Citeşte şi Probleme în paradisul de la FCSB: ,,Petrea va spune şi el mai multe la un moment dat”