FCSB a făcut un anunț surprinzător! Cine va fi secundul lui Vintilă

Gigi Becali nu întărește doar echipa!

FCSB are un nou antrenor secund: Marcel Abăluţă a fost cooptat în staff-ul tehnic al lui Bogdan Vintilă.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a început deja munca, participând la antrenamentul de luni după-amiază, scriu cei de la FCSB pe social-media.

Marcel Abăluţă s-a născut la 13 februarie 1971, în Bucureşti şi a debutat în Liga 1 la Steaua, pe 14 aprilie 1990, într-o victorie cu 5-3 împotriva celor de la Farul Constanţa. Între 1990 şi 1992 a evoluat la Steaua Mizil, fiind transferat, la începutul lui 1993, de Petrolul Ploieşti, echipă alături de care a câştigat Cupa României, în 1995.

În 1996 a ajuns la FC Argeş Piteşti, unde a jucat doar în tur, fiind transferat la Farul Constanţa, unde a jucat până în 2003 şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători. S-a retras în 2004, după un sezon petrecut la Callatis Mangalia, în liga secundă. A adunat 248 de meciuri şi 6 goluri în Liga 1, precum şi 4 partide în Cupa Cupelor (cu Petrolul Ploieşti).

View this post on Instagram

#oficial #Abăluță FCSB anunță că fostul mijlocaș Marcel Abăluță a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei noastre, urmând să îndeplinească rolul de antrenor secund. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a început deja munca la clubul nostru, participând la antrenamentul de luni după-amiază. FCSB îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de echipa noastră! Marcel Abăluță s-a născut la 13 februarie 1971, în București și a debutat în Liga 1 la Steaua, pe 14 aprilie 1990, într-o victorie cu 5-3 împotriva celor de la Farul Constanța. Între 1990 și 1992 a evoluat la Steaua Mizil, fiind transferat, la începutul lui 1993, de Petrolul Ploiești, echipă alături de care a câștigat Cupa României, în 1995. În 1996 a ajuns la FC Argeș Pitești, unde a jucat doar în tur, fiind transferat la Farul Constanța, unde a jucat până în 2003 și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători. S-a retras în 2004, după un sezon petrecut la Callatis Mangalia, în liga secundă. A adunat 248 de meciuri și 6 goluri în Liga 1, precum și 4 partide în Cupa Cupelor (cu Petrolul Ploiești). Ca antrenor, le-a pregătit pe FC Clinceni și ACS Berceni din postura de principal, iar ca secund a lucrat cu Marius Baciu, Laszlo Balint, Mugur Bolohan sau Ciprian Urican.

A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

Ca antrenor, Abăluță le-a pregătit pe FC Clinceni şi ACS Berceni din postura de principal, iar ca secund a lucrat cu Marius Baciu, Laszlo Balint, Mugur Bolohan sau Ciprian Urican.

Spynews.ro