EXCLUSIV | FC ,,U” Craiova şi Rapid, puse în gardă: ,,Au cele mai bune loturi din Liga 2, dar prima divizie e altceva”

FC Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti au cele mai mari şanse la promovarea în Liga 1, la finalul acestui play-off, din divizia secundă.

Atât Rapid, cât şi FC Universitatea Craiova sunt deja atenţionate dacă vor promova în urma meciurilor din play-off, în Liga 1.

craiova rapid
Raul Costin in meciul de fotbal dintre U Craiova 1948 si Rapid Bucuresti din etapa 7 a Ligii a II-a , disputat pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, sambata, 10 octombrie 2020. © FOTO:Sport Picture

Adrian Iencsi, fost jucător şi antrenor la Rapid, spune că cele două echipe au cele mai mari şanse la promovare, dar spune că va fi nevoie de schimbarea unor jucători în Liga 1, pentru că nivelul de joc este unul total diferit de Liga 2.

,,Şansele sunt imense, pentru că ei sunt acolo, la egalitate cu Craiova. În opinia mea, sunt cele mai bune loturi din Liga a 2-a. Atât Craiova, cât şi Rapid au jucători cu calitate, valoroşi.

iencsi antrenor

Bineînţeles că la promovarea în Liga 1, cu siguranţă se vor întări, vor aduce câţiva jucători buni, ca orice echipă. E o diferenţă destul de mare de Liga a 2-a. Pentru ambele echipe cred că e important pasul la Liga 1, după aceea cu siguranţă se vor întări.”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva.

Citeşte şi EXCLUSIV | Mircea Bornescu, mai sincer ca niciodată: ”Pe Craiova și Rapid le iubesc cel mai mult!”