VIDEO | FC Hermannstadt – Gaz Metan 1-2. Formația lui Mihai Teja iese din zona fierbinte a Ligii 1

Partida dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, meci în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului, s-a terminat medieșenilor, scor, 2-1.

Goluri meciul de la Mediaș au marcate de Petrișor Petrescu pentru FC Hermannstadt, respectiv Ricardo Valente printr-o dublă pentru Gaz Metan.

În prima parte a partidei, formația lui Mihai Teja a deschis scorul în minutul 19 prin Ricardo Valente. Portughezul a marcat cu o lovitură de cap din preajma careului de șase metri.

Sibieni au ratat șansa să restabilească egalitatea în minutul 25 după ce Petrisor Petrescu a ratat un penalty. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani și a răscumpărat greșeala după penalty-ul ratat și a punctat cu un șut excenlent în minutul 32.

Medieșeni au revenit în avantaj în minutele de prelungire a primei reprize după ce Ricardo Valente a reușit dubla din centrarea lui Deaconu.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaș urcă pe locul 9 în Liga 1, cu 24 de puncte. Runda viitoare, formația lui Mihai Teja primește vizita celor de la FC Argeș.

De celalată parte, FC Hermannstadt rămâne pe locul 14, cu 16 puncte. Runda următoare, sibienii se deplaseză la Voluntari pentru intâlnirea cu echipa lui Bogdan Andone.

ECHIPELE DE START: 

FC Hermannstadt: Figueidero – Mățel, Matricardi, Stoica, Opruț – Addae – Belu, Alhassan, Sîntean, Petrescu – Yazalde
Rezerve: Pop, Scarlatache, Bagaric, Sebaihi, Vodă, Diarrassouba, Aosman, Dâlbea
Antrenor: Eugen Beza

Gaz Metan: Pleșca – Baco, Yuri, Trif – Butean,  Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Ciocan, Morar
Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Larie, Pambou, Ze Manuel, Horșia, Chamed, Valenta, Sarr
Antrenor: Mihai Teja

Citește și S-a decis! LPF a făcut marele anunț legat de implementarea sistemului VAR în Liga 1