VIDEO | FC Botoșani-FC Viitorul 1-0. Formația lui Mircea Rednic își ia adio de la play-off

Partida dintre FC Botoșani și FC Viitorul, meci din runda 29 a Ligii 1, s-a terminat cu victoria moldovenilor, scor, 1-0.

Unicul gol al partidei de pe stadionul Municipal din Botoșani a fost marcat de atacantul moldovenilor, Hamidou Keyta în minutul 82.

Keyta Botosani

Elevii lui Marius Croitoru au controlat în totalitate meciul cu formația pregătită de Mircea Rednic iar golul a venit în ultimele minute ale meciului.

Moldovenii au avut primele ocazii ale partidei. Chindriș, Al Mawas și Ongenda s-au întrecut în ratări în prima parte a jocului. Replica Viitorului a venit pe finalul primei părți. Babunski l-a pus la încercare pe Pap din lovitură liberă.

După pauză, Keyta a încercat o execuție la colțul lung, dar Căbuz a respins în corner. Același Keyta a marcat unicul gol al partidei în minutul 81, după ce Ashkovski ratase din câțiva metri.

În urma acestei victorii, FC Botoșani a urcat pe locul 5 în Liga 1 cu 41 de puncte în timp ce FC Viitorul rămâne pe poziția 11 cu 31 după 29 de etape scurse din sezonul regulat.

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Rodriguez, Florescu, Ongenda – Al Mawas, Croitoru, Keyta
  • Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Artean, Mladen, Boboc – Gaztanaga, Ciobanu, Babunski – Ganea, Tsomou, Pitu

Citește și VIDEO | FC Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe FC Argeș. Piteștenii pot rata accederea în play-off