VIDEO | FC Botoșani – Academica Clinceni 2-1. Formația lui Marius Croitoru urcă pe 4 în Liga 1

Partida dintre FC Botoșani și Academica Clinceni, meci în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului, s-a terminat cu victoria moldovenilor, scor, 2-1.

Golurile meciul de pe stadionul Municipal din Botoșani au fost marcate de Realdo Fili printr-o “dublă” pentru moldoveni, respectiv Raul Rusescu pentru ilfoveni.

Gazdele au deschis scorul în prima parte prin Realdo Fili în minutul 39. Albanezul a fost servit excelent de Holzmann și atacantul moldovenilor a șutat plasat pe colțul lung marcând pentru 1-0.

După pauză, oaspeții au restabilit egalitatea prin Raul Rusescu. Atacantul ilfovenilor a punctat de la punctul cu var în minutul 56 după un henț comis de Holzmann în careu.

Formația lui Marius Croitoru a revenit în avantaj în minutul 65 după “dubla” lui Realdo Fili, acesta, stabilind și scorul final al meciul de la Botoșani, scor, 2-1.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 25 de puncte. Etapa viitoare formația lui Marius Croitoru se deplasează în Gruia pentru duelul cu campioana României, CFR CLuj.

De cealaltă parte, formația lui Ilie Poenaru, Academica Clinceni rămâne pe poziția a 6-a, cu 22 de puncte. Runda următoare, ilfovenii se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru întâlnirea cu Sepsi.

ECHIPELE DE START:

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Croitoru, Fili

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Gardoș, Patriche, Dobrescu – Moulin, Cebotaru – Popa, Cordea, Longher – Rusescu

Citește și VIDEO | Chindia Târgoviște – Poli Iași 2-0. Formația lui Emil Săndoi își consolidează poziția în clasament