FC Botoșani a găsit antrenor! Cine vine în locul lui Liviu Ciobotariu

FC Botoșani are un nou antrenor! Liviu Ciobotariu va pleca mâine în Liban și va semna un contract cu echipa națională din această țară. Locul lui la FC Botoșani va fi luat de către Marius Croitoru, actualul director tehnic al echipei, scrie realitateadebotosani.net.

Chiar dacă nu a antrenat nici măcar la juniori și nu are licență, Marius Croitoru (38 de ani) l-a convins pe patronul Valeriu Iftime că poate pregăti echipa botoșăneană.

marius croitoru
Marius Croitoru (stânga)

Eu îl aștept pe Liviu să-și finalizeze negocierea cu cei din Liban. El merge duminică să negocieze contractul final. În condițiile în care semnează, prima opțiune este Marius Croitoru. Este un tip excepțional, știe fotbal, cam toți jucătorii de până acum i-a adus el. Știe foarte bine ce s-a întâmplat în clubul nostru. Eu zic că merită o șansă. Eu cred că Marius poate fi o soluție. E și varianta a doua. Dacă văd în cantonament că lucrurile nu funcționează, caut un antrenor”, a spus Valeriu Iftime.

valeriu iftime

Ovidiu Chiribici va fi preparator fizic în sezonul următor, iar Alin Bordeanu va fi antrenor cu portarii. Valeriu Iftime caută acum un antrenor cu licența PRO care să fie antrenorul din acte.

Marius abia obține licența A. Am vorbit cu Liviu (Ciobotariu), el rămâne consilierul meu. Un fel de director tehnic de la distanță. În măsura în care ceva nu funcționează acolo, poate să se întoarcă”, a mai precizat Valeriu Iftime pentru realitateadebotosani.net.