RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FC Botoşani a ascuns adevărul! „Suntem foarte speriaţi şi noi!”

FC Botoşani ar fi ascuns adevărul în cazul doctorului echipei, depistat pozitiv cu coronavirus. Oficialii echipei moldovene au susţinut că jucătorii nu au intrat în contact cu medicul echipei.

Potrivit Pro Sport, medicul Petre Rădăuceanu ar fi luat masa alături de jucători la Bucureşti, înainte de deplasarea spre Craiova. Atât antrenorul Marius Croitoru, cât şi patronul Valeriu Iftime au susţinut că doctorul nu intrase în contact cu jucătorii.

„Eu sunt de acord cu domnul Sorin Cârțu (n.r. că nu este normal ca medicul să lucreze și la spital și la echipă), dar doctorul a stat trei luni acasă, este în perioada de concediu și acum. El a venit la noi practic de acasă”, a spus Marius Croitoru.

Botoșaniul ar fi recurs la această strategie pentru a evita carantina de 14 zile a jucătorilor care ar fi venit în contact cu medicul, lucru care ar duce la un adevărat dezastru pentru modolveni.

„Sunt complet debusolat să aud asemenea nebunii. Mă tem că se poate ajunge să nu se mai joace finalul de sezon. Suntem foarte speriați și noi”, a declarat pentru ProSport Valeriu Iftime.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, cel care urma să deschidă ultima parte a sezonului din Liga 1, a fost amânat după depistarea cazului de coronavirus în tabăra oaspeţilor.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare