FC Argeș transferă de la vicecampioni! Mijlocașul care a semnat cu gruparea din Trivale

Stephan-Drăghici-u-craiova

Universitatea Craiova l-a cedat din nou pe Stephan Drăghici (22 de ani, 1.78 metri). Tânărul fotbalist va îmbrăca în acest sezon tricoul formației FC Argeș.

Stephan Drăghici a sosit la U Craiova în anul 2016, de la Școala de Fotbal Ardealul Cluj, însă nu a reușit să se impună în Bănie, motiv pentru care a tot fost împrumutat de olteni la Juventus, Sepsi și Gaz Metan Mediaș.

„Stephan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeș până la sfârșitul acestui sezon competițional. Mult succes!”, au anunțat oltenii pe rețelele de socializare.

🙋‍♂️ Stephan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeș până la sfârșitul acestui sezon competițional. Mult succes!#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 6 octombrie 2020

Drăghici, hotărât să pună umărul la salvarea Argeșului de la retrogradare în acest sezon.

„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate! Pe plan personal, mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări. Pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la naţionala României de tineret”, a spus Stephan Leonard Drăghici.

Stephan Drăghici nu este singurul fotbalist transferat de FC Argeș în această vară. Piteștenii au transferat o echipă întreagă.

Mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi) şi Flavius Croitoru (CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis (Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană Cephas Malele (UD Oliveirense) şi mijlocaşul Cătălin Barbu sunt ceilați fotbaliști transferați de piteșteni.

Citește și • O nouă plecare de la Craiova! Cine este jucătorul de care s-au despărțit oltenii