FC Argeş și-a găsit repede antrenor după demisia lui Nicolae Dică. Ionuţ Badea va pregăti echipa piteșteană, care ocupă locul 6 în Liga a 2-a.

În vârstă de 44 de ani, Ionuţ Badea nu a mai antrenat din septembrie 2018. Ultima oară a fost la Concordia Chiajna. 

Conducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor al echipei din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei noastre la 10 ani distanţă de la precedentul mandat„, se arată într-un comunicat.

Bine ai (re)venit, Ionuț Badea!

Publicată de FC Arges pe Marţi, 8 octombrie 2019

Badea a semnat un contract pe doi ani, dar așteptările sunt pe termen scurt și destul de ambițioase pentru FC Argeș.

Pentru acest sezon competiţional, din care s-au disputat 10 etape, obiectivul este clasarea între locurile 1-4. Dacă vom termina sezonul în primele trei poziţii ale clasamentului, ar fi foarte bine. Ionuţ Badea este un tehnician foarte bine pregătit care îşi propune performanţă.

În proporţie de 100% va sta pe bancă la meciul de la Severin, de miercurea viitoare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Îi urăm încă de pe acum mult succes pe banca tehnică a echipei noastre, rezultate cât mai bune şi revenirea în Liga 1„, a declarat primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, preşedinte onorific la FC Argeș.

Sâmbătă, de la ora 11, FC Argeș joacă pe teren propriu cu CSM Reșita, în etapa a 11-a din Liga a 2-a.

De-a lungul carierei, Ionuț Badea a mai pregătit echipele FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, „U” Cluj, FC Braşov şi Oţelul Galaţi. A fost antrenor secund la echipa națională, în mandatul germanului Christoph Daum.