Favoritul lui Contra a semnat prelungirea contractului cu Dinamo! Șanse mari să fie titular cu Botoșani

contra-dinamo

Cosmin Contra i-ar putea face o surpriză Botoșaniului. Un jucător de perspectivă din academia lui Dinamo ar putea intra pe teren la meciul din această seară.

Cătălin Măgureanu, 20 de ani, a revenit la Dinamo după mai multe împrumuturi, iar Contra este încântat de calitățile tânărului fotbalist.

Deși Mulțescu a fost cel care a cerut „repatrierea” lui, actualul antrenor al „câinilor” a hotărât să-l țină la echipă, oferindu-i garanții că se află în planurile sale de viitor.

Rufo Collado, directorul sportiv al roș-albilor, a mers, ieri, la Săftica pentru ca mijlocașul central să semneze prelungirea contractului pentru încă patru ani de zile și nu este exclus să-l vedem pe teren la meciul pe care Dinamo îl dispută în această seară în compania Botoșaniului.

dinamo-cătălin-măgureanu

„A fost la Steaua, apoi a venit la Dinamo în urmă cu 7 ani, dar pașii și instruirea le-a făcut aici, acolo a fost doar pornirea. Am insistat ca el să fie promovat și la echipa a doua, când era Florentin Petre antrenor, văzând în el potențial mare”, și-a început povestirea Gabi Răduță.

Tânărul fotbalist, readus la Dinamo în perioada în care Mulțescu a fost principal: „I-am spus domnului Mulțescu de Măgureanu, de Giani Crețu, de Alin Lazăr. Dânsul a dat verde să-i readucem acasă. Și va fi de bun augur pentru Dinamo. Văd că și Cosmin Contra e încântat de el, mă bucur. Păcat, până acum, nu l-a băgat nimeni în seamă”, a comentat Răduță.

Citește și • Ultrașii dinamoviști, mesaj ofensator la adresa Botoșaniului! Avertisment pentru nou-veniți