Fanii Petrolului iau atitudine! Partenerul-finanțator băgat în ședință. Ce vor “lupii”

fani-petrolul-ploiești

Tensiune la Ploiești!

Echipa a pierdut două puncte mari cu Metaloglobus (0-0), iar fanii de la Peluza 1 cer o ședință urgentă cu Mădălin Mihailovici (CEO Veolia) pentru a lămuri situația care l-a determinat pe Marius Stan să afirme că vrea să demisioneze.

Fanii, care îl apără pe Marius Stan, cer mai ales îndepărtarea lui Flavius Stoican, considerat vinovat de parcursul echipei, însă îi contestă și pe Cristi Vlad, respectiv Octavian Grigore, pentru implicarea la echipă, aceștia având rolul să-l influențeze pe Mihailovici în luarea anumitor decizii.

Comunicat Peluza 1 “Ilie Oană”

“ÎN ATENȚIA CONDUCERII!

NE-AM SĂTURAT DE JOCURI MESCHINE LA PETROLUL!

În urma anunțului public făcut de domul Marius Stan în ceea ce privește decizia de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești, Peluza I Ilie Oană îi solicită public domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, următoarele:

1) Să convoace de urgență o ședință, cu toți factorii implicați în acest proiect, în care principal punct pe ordinea de zi să fie decizia domnului Marius Stan de a demisiona din funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești
2) Să îl înlăture de urgență din orice funcție decizională pe domnul Octavian Grigore. Peluza I Ilie Oană îl consideră unul dintre factorii perturbatori ai activității din cadrul clubului nostru.
3) Să aibă o reacție publică în care să spună ce rol are domnul Nicolae Cristian Vlad în cadrul FC Petrolul Ploiești. Totodată, îi solicităm să confirm sau să infirme faptul că domnul Nicolae Cristian Vlad este consultantul său pe probleme sportive.
4) Să îl demită de urgență pe antrenorul Flavius Stoican

Peluza I Ilie Oană ține să facă lumină în ceea ce privește anunțul președintelui Marius Stan. Pentru o mai bună informare a întregii suflări petroliste, decizia domnului Marius Stan vine în urma unor tensiuni din interiorul clubului, tensiuni provocate de domnii Octavian Grigore și Nicolae Cristian Vlad. Cei doi se fac vinovați de haosul de la FC Petrolul Ploiești, alături de domnul Mădălin Mihailovici, cel care se lasă influențat de aceștia, în loc să gestioneze activitatea clubului alături de președintele Marius Stan.

vă criticăm doar când dezamăgiți
și tot voi vă dați supărați
însă rețineți un aspect
nu v-am cerut decât…
RESPECT”.