Fanii ”lupilor galbeni”, gest EMOȚIONANT pentru copiii nevoiași! ”Împreună suntem o familie!”

Peluza Latină invită toți ploieștenii duminică, 22 decembrie, la un eveniment caritabil pentru copiii greu încercați de soartă. ”Cupa Suporterilor” este evenimentul care a ajuns la ediția cu numărul 2.

Tot orașul Ploiești este așteptat de Peluza Latină pentru a se implica într-o strângere de fonduri, prin organizarea unor meciuri de fotbal, pentru copiii cu o situație nefavorabilă. Alături de meciurile propriu-zise, la eveniment vor mai participa și diverse personalități precum Fabio Cârstea, Dan Enache, Cătălin Burlacu, Cristi Vlad sau Bubanu Prahoveanu.

”Pe data de 22 Decembrie 2018, cu începere de la ora 17, sunteți invitați la sala ,,Leonard Doroftei”, strada Milcov, nr.1 pentru a lua parte la a 2-a ediție a acestei competiții. 
Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine (8 echipe) şi Tribuna a 2-a (4 echipe), iar echipa câștigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploiești. 
Vom avea invitați speciali care au pus orașul Ploiești la loc de cinste. Fie că vin din fotbal, actorie sau baschet vor fi alături de noi pentru această cauză nobilă. 
Invităm alături de noi toți petroliștii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie!
De asemenea, orice ploieştean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment, nu rămâneți indiferenți şi ajutați copiii greu încercați de soartă!

INTRAREA LIBERĂ!” este mesajul Peluzei Latine pentru ploieșteni.

Vezi și VIDEO | ”Turneul lupilor 2018”, SPECTACOL TOTAL la Ploiești! Ce jucători au fost prezenți și ce echipă de Old Boys a câștigat

48395438 1543834612428188 2001336768594444288 n

Citește și Petrolul a anunțat unde face cantonamentul de iarnă! Primele două adversare din meciurile amicale