Fanii lui Dinamo contraatacă! ”Dezmințim informația apărută astăzi ȘI O FACEM CU TOATĂ FERMITATEA POSIBILĂ!”

SURSA FOTO: FC Dinamo.ro

Fanii lui Dinamo au reacționat oficial după ce Ion Marin, legendă dinamovistă, a dezvăluit că suporterii au intrat în vestiar și ”i-au distrus autoritatea” lui Jerry Gane.

Suporterii ”câinilor” au emis un comunicat de presă în care au dezmințit spusele lui Ion Marin. De asemenea, aceștia au transmis că nu vor ceda, indiferent de câte obstacole vor întâlni.

”COMUNICAT DDB În ciuda efortului extraordinar depus de suporterii lui Dinamo, echipa nu își regăsește cadența în Liga 1. Eșecul drastic înregistrat aseară cu Viitorul chiar doare! Suporterii au readus clubul pe linia de plutire, când puțini oameni din sport îi mai acordau șanse, ba chiar aruncau deja cu pământ peste el prin presă. Împreună am purtat Dinamo pe brațe, e adevărat, dar nu în sicriu!

DDB a achitat datorii către ANAF, a stins litigii care ar fi dus la depunctare, DDB a achitat salarii personalului administrativ și i-a adus pe jucători cu banii la zi, cum puține echipe sunt în Liga 1. Aceasta este misiunea asumată de suporteri, salvarea cu orice preț a lui Dinamo, iar obiectivul pe termen scurt este acela de a aduna banii necesari pentru licență. DDB nu a făcut altceva până acum, decât să se asigure că Dinamo poate funcționa zilnic fără probleme și că jucătorii împreună cu staff-ul au liniștea necesară pentru a pregăti meciurile.

Dinamo DDB

Citește și Noi detalii despre acuzațiile de la Dinamo! Mario Niculae îi răspunde lui Ion Marin: ”Cu siguranță are informații foarte greșite!”

ATÂT ȘI NIMIC MAI MULT! Din păcate însă, în spațiul public au apărut informații menite să știrbească toate aceste eforturi ale noastre. Nu că nu am fi obișnuiți cu atacurile, de cele mai multe ori venite chiar dinspre dinamoviști de-ai noștri, am tăcut și ne-am văzut în continuare de treabă, însă ce e prea mult chiar nu poate fi trecut cu vederea!

Dezmințim pe această cale informația apărută astăzi în spațiul public, conform căreia: “suporterii ar fi intrat în vestiar peste Gane”. ȘI O FACEM CU TOATĂ FERMITATEA POSIBILĂ! Este pur și simplu o invenție, ca să nu o numim minciună, deși exact asta este, ale cărei dedesubturi ne scapă. De ce ai vrea să lovești, mai ales într-un moment atât de delicat, ca acesta, în singura sursă de oxigen a lui Dinamo!? Programul DDB.

dinamo ddb

Care să fie motivația pentru care să fii dispus să te năpustești în suporterii care luptă din răsputeri să păstreze clubul în viață!? Să mai spui și că “suporterii i-au dat chiar indicații de joc lui Jerry”, căruia “i-au distrus autoritatea și personalitatea”, întrece orice imaginație! Detaliile acestea oferite în conturarea invenției duc cu gândul la intenții obscure de-a dreptul! Repetăm, care să fie oare intențiile!? Și lăsam eventualul răspuns în aer, să plutească, să fie luat de vânturi, să se ducă pe pustiuri, să dispară! Pentru că dacă asemenea intenții își produc efectele, pentru Dinamo ar însemna moartea!

Însă stați liniștiți, câinilor, pentru că nu cedăm, indiferent ce! Împreună mergem mai departe! FOARTE IMPORTANT În acest moment, analizăm în liniște și cu responsabilitate situația, pentru a găsi cele mai bune soluții prin care să redresăm situația la club.

Mulțumim, Echipa DDB” au transmis fanii lui Dinamo.

Ion Marin: ”I-au distrus autoritatea lui Jerry!”

“Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar?

Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo”, a spus Ion Marin, la Digi Sport.

ion marin

Citește și Ionel Ganea a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo, după umilința cu Viitorul: „Trebuie să ai și tu orgoliul tău”