Fanii FCSB-ului ”au luat foc” înaintea meciului cu Botoșani! Tănase a fost pus la zid de suporteri

Fanii FCSB-ului ”au luat foc” pe rețelele de socializare înaintea meciului cu FC Botoșani.

Formația din Capitală le-a amintit suporterilor de prima partidă din play-off, iar pe posterul meciului apare Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului.

Fanii nu au fost mulțumiți și au ieșit la atac în secțiunea de comentarii.

  • ”Ușor cu uscătura de Tanase! Se anunță vânt puternic la Botoșani. Il aveți pe conștiință!” a scris o fană a vicecampioanei.
  • ”Din păcate îl promovați pe cel care nu joaca absolut nimic. Tănase nu are ce cauta în primul 11. Bafta, băieți!” este mesajul transmis de un suporter al FCSB.
  • ”Nu îl mai promovați oameni buni atat pe scamatorul asta de tanase, probabil cel mai slab jucător al echipei, este inadmisibil ca el sa joace meci de meci, dar oare tot Staful nu vede ca e unul din cei mai slabi, culmea și căpitan, așa lider așa echipa, pai cum sa le mai ceri celorlalți ceva când căpitanul nu face nimic decât se tăvălește, înjură non stop (se vede la tv in fiecare meci) și 0 realizări, noroc poate când mai au câte un penalty, și acolo vai mama lui cum lovește mingea. Poate observa totuși cineva cât de bun este și nu mai joaca” este mesajul categoric al unui fan.

#liga1 #playoff #botoșanifcsb

Publicată de FCSB pe Vineri, 28 februarie 2020

2.8 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, potrivit transfermarkt.com.

În actuala ediție de campionat, căpitanul FCSB-ului a bifat 23 de prezențe în Liga 1 și a marcat 5 goluri.

tanase fcsb

Vezi și VIDEO BLOG | Începe cursa spre titlu! Botoșani – FCSB, de la ora 20:30