RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii FCSB îl vor adora! Gest uriaș făcut de Olăroiu pentru clubul patronat de Becali

Cosmin Olăroiu s-a alăturat inițiativei lansate de Asociația „Salvați Steaua”, prin care suporterii FCSB vor să ajute clubul patronat de Becali.

Olăroiu s-a alăturat inițiativei conduse de Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, și a devenit membru de onoare al Asociației „Salvați Steaua”.

„Cosmin Olaroiu a devenit membru de onoare al Asociatiei „Salvati Steaua”! Ii spunem bine ai venit Oli si ii multumim pentru suportul aratat!”, au anunțat suporterii FCSB pe pagina de Facebook „FCSB Unica Steaua”.

Cosmin Olaroiu a devenit membru de onoare al Asociatiei "Salvati Steaua"! Ii spunem bine ai venit Oli si ii multumim pentru suportul aratat!@Asociatia Salvați Steaua

Publicată de FCSB Unica Steaua pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Cosmin Olăroiu şi-a început cariera de antrenor la FC Naţional, echipă alături de care se bătea la titlul în 2002, cu Dinamo, până în ultima etapă. „Câinii” au triumfat atunci.

La finalul acelui sezon, Olăroiu devenea antrenorul Stelei (actuala FCSB), însă după doar trei luni de mandat, revenea pe banca celor de la FC Naţional.

Avea să revină alături de FCSB trei sezoane mai târziu și petrecea alături de gruparea patronată de Gigi Becali cei mai frumoşi doi ani din cariera sa de antrenor în România.

Cu Olăroiu pe bancă, FCSB câștigă titlul în România, Supercupa României, dar reușește și cea mai mare performanță a fotbalului românesc în ultimii 20 de ani: calificarea în semifinalele Cupei UEFA, unde formația roș-albastră a fost eliminată de Middlesbrough la capătul unui meci de coșmar. Echipa pregătită de Olăroiu a avut chiar și 3-0 la general pe parcursul meciului (după 2-0 la București și 1-0 în Anglia), însă englezii au reușit să marcheze de patru ori și să meargă mai departe.

Citește și • Vine la FCSB? Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Reghecampf

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare