RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii dinamoviști au luat foc! Acuzații extrem de dure la adresa lui Gică Hagi

Suporterii câinilor consideră suspectă de blat partida de aseară dintre Chindia și Viitorul. Victoria târgoviștenilor i-a trimis pe loc de baraj pe roș-albi, care au însă două meciuri mai puțin disputate. 

Iar deznodământul întâlnirii de la Ploiești de aseară i-a făcut pe fanii lui Dinamo să se dezlănțuie pe pagina oficială a galeriei de pe o rețea de socializare.

„N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI? Cu mare întârziere, jucătorii noștri au primit rezultatele testului medical – NEGATIV! Dar ce ne facem cu virusul din fotbal, de care nu mai scăpăm odată și care pare să aibă VIITORUL asigurat? De pandemie va scăpa până la urmă omenirea, dar ”omenia” pare a fi boală lungă.

Totul a început cu acel 2-5 în Ghencea, când patronul gazdelor declara nonșalant: „A fost vorba de omenie, tată! Așa am simțit! Nu a fost niciun aranjament, niciun blat. A fost o chestiune de bun-simț. Acel stadion a fost demolat între timp, dar nesimțirea din fotbal, îmbrăcată în ”bun-simț”, persistă.

CITEȘTE ȘI –>> Fotbalistul care îi face cu ochiul lui Gigi Becali va deveni liber de contract! Oferta latifundiarului pentru el

Lumea era ceva mai liniștită că FCV nu mai participă anul acesta la actele de caritate din playoff. Degeaba, în playout e și mai simplu să te dai la o parte, sau să bagi echipa a 3-a, ca să mimezi fotbalul. Obrazul a devenit tot mai gros și blatul tot mai puțin însiropat, dar lumea îl înghite ușor. Omul nici măcar nu se mai obosește să joace scena aia cu nervii după meci.

Nici nu se mai spală 20 de secunde pe mâini, nici clăbucii nu mai apar. Sau obișnuitele spume. Să-i vedeți cum vor juca în meciul cu noi… Pe viață și pe moarte. Și nu cu rezerele rezervelor. Personajul trebuie lăudat necontenit, indiferent de mizeriile pe care le face. Degeaba dezinfectăm mingile înainte și după antrenament, dacă nu spălăm și rușinea asta din fotbal!

fani Dinamo

Preferăm să ascundem gunoiul sub preș și obrazul gros sub masca bleu chirurgicală. Acum trebuie să ne vedem de antrenamente în timpul scurt care a mai rămas. În afară de suporteri, nu are cine să mai ia apărarea lui Dinamo. Alții se grăbesc să dea clubul în judecată, deși au stat luni de zile pe un salariu pentru care ar fi trebuit să sară măcar din când în când să apere Dinamo”, au fost cuvintele dure ale suporterilor lui Dinamo în mesajul transmis în spațiul virtual.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare