Fanii din DDB, glume pe seama lui Ţiriac: ,,Poţi lua un singur bilet, la fel ca Ion”

Dinamo nu trece prin cea mai fericită perioadă din punct de vedere fiananciar, după ce în vară a fost preluată de Pablo Cortacero.

Ibericul nu a adus niciun ban în club, iar cei care au ajuns din nou să se ocupe de soarta echipei sunt suporterii acţionari prin intermediul programului DDB.

Aceştia aduc bani în Ştefan cel Mare prin vânzarea de bilete virtuale la fiecare meci disputat de Dinamo. Biletele pot fi achiziţionate de oricine vrea să ajute clubul.

program-ddb

Ion Ţiriac se implică şi el la Dinamo, în mod ironic. Cei din DDB au postat că şi faimosul om de afaceri susţine proiectul fanilor, iar persoana care se recomandă cu acest nume ar fi cumpărat un singur bilet virual la meciul din Cupa României, între Dinamo şi FCSB.

,,Ion Țiriac se implică la Dinamo.”, au spus suporterii. 

,,Poți lua un singur bilet, la fel ca Ion. Dar dacă vrei să iei mai multe, e bine să știi că vei plăti comisionul de 1 leu doar la primul bilet. La necaz răspundem cu bilete.”, au mai precizat aceştia.

Sursa foto: DDB Facebook
Sursa foto: DDB Facebook

Fanii dinamovişti au cumpărat cele mai multe bilete virtuale la meciul din Liga 1 cu Chindia Târgovişte.

,,Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap? Ați realizat un record absolut. Câinilor, am reușit să spulberăm un record! Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete.

adpd vs ddb

Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării.”, au spus atunci fanii acţionari.

Din punct de vedere sportiv, Dinamo speră să prindă un loc de play off în Liga 1. Echipa a pierdut miercuri însă derby-ul cu FCSB, scor 0-1, pe teren propriu.

dINAMO FCSB 3 1

Citeşte şi VIDEO | Portarul lui FC Botoşani l-a exasperat pe Marius Croitoru! Autogol de cascadorii râsului în meciul cu Chindia