Fanii DDB au mai convins un titular să rămână la echipă! Adam Nemec, următoarea țintă a suporterilor dinamoviști

Proporțiile dezastrului de la Dinamo sunt limitate în acest moment de suporterii clubului, care încearcă să facă tot posibilul pentru a-i păstra pe jucători sub comanda lui Jerry Gane!

După ce fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost cel care a dat startul plecărilor de la echipă, acesta a fost urmat de aproape toți fotbaliștii care au fost transferați de către noua conducere. Borja Valle, Isma Lopez, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara sunt jucătorii care au decis să își încheie aventura în Ștefan cel Mare după doar câteva luni de la venirea în România.

Suporterii acționari ai formației din Ștefan cel Mare continuă să negocieze cu fotbaliștii de la echipă acceptarea anumitor condiții, astfel încât aceștia să mai rămână în “Groapă” cel puțin până la finalul acestui sezon.

Potrivit doardinamo.ro, după ce au izbutit să îl convingă ieri pe Paul Anton să continue sub comanda lui Jerry Gane, fanii din DDB se pare că au obținut acceptul și din partea fundașului Andrei Radu, astfel că acesta a fost de acord cu diminuarea salariului și și-a prelungit înțelegerea cu echipa.

141952626 3619836501403885 7641389768391042783 o

Următoarea țintă a “câinilor” în privința stabilirii unui nou angajament este atacantul Adam Nemec (35 de ani), care se pare că nu ar fi dispus însă să mai scadă din pretențiile financiare propuse de fanii echipei.

Dinamo ocupă în acest moment locul 11 în ierarhia Ligii 1, cu 22 de puncte acumulate în cele 19 etape disputate în actualul sezon. Pentru “câini” urmează meciul din deplasarea de la Arad, contra celor de la UTA, programat mâine seară, de la ora 20:45.

Citește și VIDEO | Halep, din nou în centrul atenției! Ce răspunsuri le-a dat românca organizatorilor într-un joc de amuzament