Adrian Falub a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna. Noul antrenor al ilfovenilor a recunoscut că situația este foarte dificilă și s-a plâns că are puțin timp la dispoziție. Falub vrea să schimbe datele problemei și să evite retrogradarea din Liga 1.

Adrian Falub (47 de ani) îi ia locul lui Dorinel Munteanu (50 de ani), cel care preluase Concordia la 18 septembrie și care a avut un bilanț de 2 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri.

După 21 de etape din Liga 1, Concordia Chiajna ocupă penultimul loc în clasament, cu 17 puncte. Ilfovenii au cel mai slab golaveraj din campionat, -21.

Nu e uşor să faci o echipă în trei săptămâni, e dificil rău de tot. Chiajna nu duce lipsă astăzi de CV-uri, de jucători valoroşi, duce lipsă de rezultate. Nu mă sperii eu aşa de tare de situaţia din clasament, încercăm să schimbăm ce n-a mers bine, pentru că e clar că ceva n-a mers bine dacă echipa e aici, fără să reuşească o victorie cel puţin în ultimele şase meciuri.

Sunt alţi antrenori care au cotă foarte bună şi sunt chemaţi atunci când au toate condiţiile. Eu n-am avut niciodată privilegiul acesta, poate nu am cotă foarte bună şi nu….Sper şi eu o dată să mă duc şi eu în condiţii, să am lot, să am toate lucrurile foarte bine făcute şi să nu am grijă de nimic„, a spus Falub, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Falub a mai antrenat o dată Concordia Chiajna, în sezonul 2015-2016, reușind să salveze echipa de la retrogradare.

De-a lungul carierei, Falub a mai pregătit echipele Universitatea Cluj, Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Politehnica Iaşi, UTA Arad şi Al Urooba.