Falimentul lui Dinamo, anunțat în direct: ”Nu are ce să vândă Negoiță! Nu va cumpăra nimeni clubul!”

Falimentul lui Dinamo a fost anunțat chiar de o legendă a formației din Ștefan cel Mare.

Dănuț Lupu (53 ani), jucător emblematic al ”câinilor”, este de părere că nimeni nu va cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță.

Patronul lui Dinamo vrea să vândă 82% din acțiunile clubului pentru 1 leu, plus alte 2 milioane de euro datorii. Dacă nu va găsi cumpărător, omul de afaceri a anunțat că formația din Ștefan cel Mare va intra în faliment.

“Nu cred că se va desființa. E un mod de a spune domnul Negoiță că s-a supărat și vrea să plece! Problema e că nu îl înțeleg. Singură varianta asta e, să stingă lumina. Mai e o problema să ne uităm, să vedem când a băgat domnul Negoiță bani. Poate în toți acești ani au reușit să se autofinanteze, au reușit din drepturile TV, au reușit să supraviețuiască. Acum e greu, să nu poți să îți iei licență, iarăși e o chestie foarte urâtă. Dacă stăm puțin să ne gândim, Negoiță își face rău el însuși. Eu am spus de la început că nu o să cumpere nimeni Dinamo

Dumneavaostră credeți că nu ar fi atâția oameni cu potențial finaciar să cumpere Dinamo. Nu are ce să vândă domnul Negoiță. Ce să vândă? Te poți trezi în momentul în care Negoiță vând clubul, că vine domnul Badea să îți ia culorile, să îți ia emblemă, și atunci ce faci? Eu dacă m-aș duce să cumpăr Dinamo acum, m-ar interesa ce se întâmplă și după. În contextul în care nimeni nu va veni să bage bani, Federația o să îi bage în Divizia a 4-a. Această echipa dacă va ajunge în Liga 4, va mai aveam emblemă? Va mai avea culori?” a declarat Dănuț Lupu, la PRO X.

danut lupu

Citește și Cutremur în Ștefan cel Mare! Negoiță a început negocierile: căpitanul lui Dinamo, doar 50.000 de euro!