Fabbrini și Karaboue sunt pregătiți să debuteze în Liga 1, la FC Botoșani

Atacantul italian Diego Fabbrini și mijlocașul francez Lossemi Karaboue ar putea debuta sâmbătă în Liga 1, în partida pe care FC Botoșani o va juca în deplasare, împotriva formației Dunărea Călărași, potrivit realitateadebotosani.net.

Antrenorul Costel Enache intenționează să mizeze pe cei doi jucători la Călărași, întrucât consideră că vor ajuta foarte mult prin prisma experienței acumulate în campionatele din Italia, Anglia sau Franța.

enache

„Sunt oameni cu mare experiență fotbalistică și de viață, oameni care au trăit în diferite culturi. Au intrat foarte repede în grupul nostru și parcă sunt aici de mult timp, nu doar de o săptămână. Sunt doi jucători care au adus un mare plus echipei noastre, cu experiența lor, cu modul de a se comporta și cred că am fost inspirați cu cele două transferuri. Sunt convins că vor fi de mare ajutor clubului nostru. Avem nevoie de jucători cu experiență, de jucători care să ducă o luptă grea și de lungă durată. Sunt pregătiți pentru jocul de sâmbătă”, a declarat Costel Enache.

Fabbrini: „Sunt încântat de colegii de echipă”

Atacantul italian Diego Fabbrini este foarte mulțumit de modul cum a fost primit la Botoșani și intenționează să-și aducă și familia aici, potrivit realitateadebotosani.net.

Fabbrini are 28 ani și a jucat pentru Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Atacantul are 30 de apariții și 3 goluri în Serie A. Ultima oară a fost legitimat la Birmingham, fiind liber de contract din această vară.

Diego Fabbrini

„Sunt doar de o săptămână la Botoșani însă mă simt minunat și sunt încântat de colegii de echipă, de staff-ul tehnic. Îmi place aici și de săptămâna viitoare va fi mai bine pentru mine pentru că va veni și familia mea aici. Până acum totul e în regulă”, a declarat Fabbrini.

Karaboue: „M-am informat de pe internet despre Botoșani”

Mijlocașul francez Lossemie Karaboue a fost convins de Hervin Ongenda să semneze cu FC Botoșani și spune că nu regretă alegerea făcută. El a fost coleg cu Daniel Niculae la Nancy.

Karaboue are 106 meciuri în Ligue 1 și 4 goluri marcate. În sezonul 2017-2018, francezul a fost om de bază pentru Valenciennes, în Ligue 2.

lossemy karaboue

„Mă simt bine aici și m-am obișnuit deja cu atmosfera de aici, cu coechipierii. Sper să fac un sezon bun. Înainte de a veni aici m-am informat de pe internet de Botoșani. În plus, am vorbit și cu Hervin Ongenda și m-a sfătuit să vin pentru că e totul în regulă aici. De fotbalul românesc știu destul de multe pentru că la Nancy am fost coechipier cu Daniel Nicolae. Îmi vorbea mult de fotbalul românesc, de echipele de aici. Eu spun că am făcut o alegere bună venind aici”, a spus Lossemie Karaboue, potrivit realitateadebotosani.net.