RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fabbrini, la un pas de plecare! „Interesul lui CFR este din decembrie”

Florin Manea, agentul care îl reprezintă pe italianul Fabbrini, a confirmat că mijlocaşul şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. Manea susţine că Edi Iordănescu îl vrea pe italianul lui Dinamo la CFR Cluj.

Fabbrini a ajuns la capătul răbdării în Ştefan cel Mare din cauza problemelor financiare. Chiar dacă a avut o atitudine înţelegătoare faţă de situaţia clubului, mijlocaşul a decis în cele din urmă să îşi depună memoriu.

Gestionarea situaţiei lui Fabbrini poate fi o capcană pentru Dinamo. Florin Manea i-a avertizat pe alb-roşii că pot deveni buni de plată dacă Fabbrini va deveni liber de contract în urma unei decizii a comisiilor.

„Durează cam două luni să devii liber. El nu a avut intenția să plece, nici acum nu are. Dar dacă situația este cum este. A renunțat la bani pentru că și-a dorit să vină la Dinamo, apoi i s-a cerut să renunțe la alți bani. Acum iar i se cere să renunțe la bani?!

Dacă el rămâne liber de contract, Dinamo va trebui să plateasca 200 de mii de euro către ȚSKA Sofia. Eu le-am zis celor de la DDB…

Eu îi apreciez pe cei de la DDB, dar cred că gândesc mai mult cu inima și nu cu capul. Dacă se încăpățânează și nici nu o să îi dea banii, sunt pasibili să plătească 600 de mii.

Avem interes de la CFR, am vorbit cu ei. Interesul lui CFR Cluj este din decembrie, dar am așteptat, am sperat că lucrurile se rezolvă

14 meciuri şi o pasă de gol – este bilanţul lui Diego Fabbrini la Dinamo în actualul sezon din Liga 1.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare