RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fabbrini are planuri mari la Dinamo în 2020! “Eu sunt Diego, nu următorul Nistor”

Italianul Diego Fabbrini s-a refăcut după accidentarea suferită la gleznă și trebuie să devină un jucător decisiv pentru Dinamo, mai ales după plecarea căpitanului Dan Nistor la Universitatea Craiova. Fabbrini încearcă să nu se lase afectat de situația financiară a ‘câinilor roșii’.

Diego Fabbrini (29 de ani) are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar nu s-a remarcat în acest sezon cu vreun gol sau o pasă decisivă.

Italianul a fost accidentat mai bine de două luni în toamna anului trecut, dar le promite fanilor că va contribui la succesul echipei în 2020.

fabbrini benahavis

Eu sunt Diego, nu următorul Nistor. Sper doar să reușesc să ajut echipa și să fiu cât mai bun pe teren. Am așteptări mari chiar și eu de la mine! Acum sunt 100% pregătit și sper să nu mai am parte de nicio accidentare. Cred că Nistor e un jucător bun, dar cred că sunt și alții buni în această echipă. Mister Dusan Uhrin va găsi soluție prin care să nu i se simtă lipsa.

Cu siguranță nu este ușor (n.a. – cu banii). Dar nu putem face nimic. Important este să-i primești. Nu pot să spui că e ușor atunci când nu sunt plătit la timp. Dar nu fac un caz din asta. Și în Italia se mai întâmplă să fie restanțe financiare. Atâta timp cât nu sunt păcălit și până la urmă se respectă contractul, e OK. Și din ce am înțeles nu s-a întâmplat să plece cineva de la Dinamo fără să-și primească banii.

Am primit multe mesaje de la lume și vreau să le mulțumesc. Să știe că vom încerca să nu-i mai dezamăgim în 2020 și să câștigăm cât mai multe meciuri“, a spus Diego Fabbrini.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare