PAOK Salonic a pierdut neașteptat meciul din deplasare cu MOL Vidi, scor 0-1, în grupele Europa League, și are șanse mici de calificare în 16-imile competiției. Antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu, a declarat că maghiarii au fost puternici în defensivă și superiori din punct de vedere fizic.

La Budapesta, Giorgi Milanov a înscris în minutul 50. PAOK a avut o posesie de 70%, dar nu a reușit să trimită niciun șut pe spațiul porții adverse.

Fundașul Alin Toșca a fost integralist pentru formația din Salonic.

MOL Vidi câștigase și pe terenul celor de la PAOK, cu 2-0.

Este foarte dificil să spunem ce ne-a lipsit. Am avut controlul mingii în ambele meciuri, dar am înfruntat o echipă cu o voinţă puternică şi cu o apărare foarte bună, iar noi nu am fost capabili să îi deschidem şi să ne creăm şanse. Sincer, nu putem să spunem că am avut multe ocazii în aceste două meciuri. Nici ei nu au avut, dar dintr-o ocazie sau două au reuşit să marcheze, prin aceste contraatacuri. Pot da o explicaţie – am înfruntat o echipă foarte puternică în defensivă, care nu ne-a permis să ne creăm ocazii.

Poate că în această perioadă, între cele două pauze de campionat, nici nu am avut prospeţimea pe care am avut-o înainte. Am avut de asemenea indisponibili trei jucători care ne-ar fi putut ajuta să ne creăm mai multe şanse – Maurizio, Andre şi Pelkas. Erau jucători care puteau aduce ceva în plus într-un astfel de meci, în care ai spaţii foarte mici şi în care întâlneşti o echipă cu defensiva foarte jos. Am înfruntat o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, fiecare minge pe care o câştigau, o trimiteau imediat în faţă. Astfel au marcat şi au câştigat ambele meciuri„, a spus Răzvan Lucescu, la finalul partidei, citat de Telekom Sport.

PAOK Salonic ocupă poziţia a treia în clasamentul grupei L, cu doar trei puncte. Pentru greci urmează o deplasare la Londra, cu Chelsea, echipă deja calificată în 16-imi.