Explicații după înfrângerea șocantă a CSM-ului. “Trebuia să jucăm complet diferit”

CSM București a pierdut surprinzător pe teren propriu cu echipa norvegiană Kristiansand, scor 26-31, în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul bucureștencelor, sârbul Dragan Djukici, a fost nemulțumit de faptul că nu a fost respectată tactica stabilită înaintea partidei.

În Sala Dinamo din Capitală, novegiencele au condus cu 16-11 la pauză. În repriza a doua, ‘tigroaicele’ s-au apropiat la maximum trei goluri.

Apărarea a fost din nou punctul nevralgic al CSM-ului, care riscă să rateze calificarea în runda următoare a Ligii Campionilor.

Adversarele au jucat mai bine. Am început foarte nervoși acest meci. Trebuia tactic să jucăm complet diferit. Azi n-am simțit momentele bune. Am aruncat repede. E treaba mea să le spun fetelor unde au greșit. Câteodată se blochează. Nu știu de ce, dar voi încerca să rezolv problemele“, a spus Djukici la DigiSport.

CSM nu mai pierduse acasă la o diferenţă de cinci goluri în Liga Campionilor din 16 februarie 2016, când Vardar Skopje câştiga cu 30-25 la Bucureşti.

Toate suntem uimite. Mie nu-mi venea să cred când mă uitam la tabelă. Ne trebuie mai multă dorință. Cred că apărarea face diferența și cred că azi am greșit foarte mult în apărare, în zona centrală. Le-am vizionat, am făcut ședințe să le cunoaștem foarte bine, dar cred că a fost puțină lipsă de concentrare. Trebuie să ne revenim, avem un antrenor nou, dar nu cred că poate schimba totul acum, avem nevoie de timp“, a declarat Oana Manea.

Pentru CSM au marcat Radicevic (8 goluri), Neagu (8), Lekic (4), Mehmedovic (3), Kurtovic (2), Manea (1). De la formaţia nordică s-a remarcat Aune, cu 8 reuşite.

Nu ne așteptam să pierdem. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, poate prea bine. N-am făcut nimic nici în atac, iar în apărare am făcut foarte multe greșeli. Nu poți câștiga când primești 31 de goluri. Am analizat foarte bine adversarul, dar azi a fost o zi neagră. Ne pregătim mai bine pentru viitor. Ne punem un semn de întrebare pentru că n-am câștigat. Toate suntem vinovate pentru această înfrângere“, a spus Iulia Curea pentru DigiSport.

Campioana României ocupă poziția a doua în grupa de Liga Campionilor, la două puncte de liderul Ferencvaros. În runda următoare (11 noiembrie), CSM București se deplasează în Ungaria.

Spynews.ro