Explicația pentru greșelile făcute de Dinamo în meciul de la Mediaș: ”Nimeni nu respectă absolut nimic!”

Dinamo a pierdut categoric cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-1, într-un meci din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1.

Golurile partidei de la Mediaş au fost reuşite de către Vlad Morar (’14), Ricardo Valente (’29), Ronaldo Deaconu (’39) şi Chamed (’88), din penalty, pentru Gaz Metan, respectiv Deian Sorescu (’35), pentru Dinamo.

ilie dumiterscu

După înfrângerea fără drept de apel a lui Dinamo, nu au încetat să apară reacțiile. Fostul internațional, Ilie Dumitrescu, a încercat să găsească o explicație pentru rezultatul înregistrat. Actualul analist este de părere că lacunele și lipsa de înțelegere între fundași pe faza defensivă au fost marile probleme ale echipei pregătite de Dusan Uhrin.

“Sunt probleme foarte mari între Ehmann și Albentosa, respectiv între Filip și Puljic. Sunt spații foarte mari în defensivă. Ei încearcă pe faza ofensivă, dar nu poți scoate un rezultat bun dacă nu rezolvi problemele din apărarea.

Dinamo Suparare

Se vede o slabă organizare de joc pe faza defensivă. Nu poți să iei cel mai bun jucător din fața apărării, pe Anton, să-l pui în spatele atacantului și să joci cu Achim în locul lui. El recuperează bine, dar este lent. Văd că nimeni nu respectă absolut nimic!

Fiecare jucător face ce simte pe moment, nimeni nu respectă niciun plan tactic. Asta este o mare problemă în momentul de față. Când erau în zece oameni, Puljic făcea pressing undeva în zona mijlocașului stânga. E clar că situația de la Dinamo este din ce în ce mai grea, mai urâtă, și pentru că există o indisciplină din punct de vedere tactic”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform Digi Sport.

dinamo 6

În urma eșecului rușinos, Dinamo se află pe locul 9 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent. În etapa următoare, echipa lui Uhrin va primi vizita lui FC Voluntari, pe 28 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Dusan Uhrin după Gaz Metan – Dinamo, 4-1: ”Am făcut greșeli aproape catastrofale!”