VIDEO | Experienţa de la FCSB a lăsat urme! Adrian Petre a apelat la un ‘mental coach’

Adrian Petre a mărturisit că nu i-a fost simplu să treacă peste experienţa dezamăgitoare de la FCSB. Atacantul de la UTA a apelat la sprijinul unui 'mental coach' pentru a îşi relansa cariera.

Adrian Petre a mărturisit că nu i-a fost simplu să treacă peste experienţa dezamăgitoare de la FCSB. Atacantul de la UTA a apelat la sprijinul unui ‘mental coach’ pentru a îşi relansa cariera.

Adrian Petre a ajuns la FCSB în februarie 2020, după ce Gigi Becali l-a transferat de la Esbjerg. Criticat de patron, Petre nu a reuşit să se impună la liderul din Liga 1. A urmat o experienţă la fel de nereuşită la Cosenza, înainte de revenirea la UTA.

„Lumea din Arad se așteaptă la multe lucruri de la mine. Simt că lumea are așteptări de la mine și încerc să le răsplătesc. Vârsta nu are importanță, aveam presiune mai mare la 18 ani, la UTA, în Liga 2, când trebuia să promovăm. Sunt obișnuit cu presiunea, dar sunt momente când nu se poate mai mult.

Lucrez cu un mental coach, dar în special pe familie mă bazez, sunt cel mai important punct de sprijin. Am mai multe persoane care mă ajută să trec peste orice problemă.

(n.r. De când ai mental coaching?) De când eram în Italia am început să lucrez cu el, de la Cosenza. De două-trei luni. După experiența FCSB am spus că aveam nevoie de un mental coach, îmi puteam reveni și singur, dar mai greu, am zis să apelez la un mental coach”, a spus Adrian Petre, pentru ProSport.

ADRIAN PETRE

Le urează succes roş-albaştrilor

Chiar dacă a fost dezamăgit de perioada de la FCSB, Petre nu îi ţine pică patronului Gigi Becali. Atacantul îşi doreşte să îi vadă pe foştii săi coechipieri campioni în Liga 1.

„Nu (n.r. nu regretă experiența de la FCSB), am avut de învățat. Decizia a fost a mea, nu m-a obligat nimeni să merg acolo. A fost o experiență, am învățat din acele momente, pe viitor o să mă ajute, să știu la ce să mă aștept, nu pot decât să îmi văd de carieră.

(N.r. Mai întâlnești un Gigi Becali altundeva?) Probabil că mai sunt, dar nu știe lumea de ei. Nu e vorba doar despre Gigi Becali, sunt mai multe chestii în jurul fotbalului care ar putea influența cariera unui fotbalist.

Nu port pică nimănui, niciodată nu o să port. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Atât s-a putut în acel moment.

Normal ca m-aș bucura (n.r. dacă ar lua FCSB titlul). Am petrecut o perioadă acolo, aș fi fericit pentru ei, știu cât de mult muncesc și cât de mult își doresc acest lucru”, a spus Adrian Petre.

A rupt un panou publicitar la Giurgiu

Adrian Petre a fost protagonistul unui moment mai puţin obişnuit în ultima etapă a sezonului regulat. În meciul cu Astra, încheiat 0-0, Petre a urmărit o minge ieşită în afara terenului şi a ieşit printr-un panou publicitar. Atacantul s-a ales cu o rană urâtă la frunte, însă a continuat meciul după ce a primit îngrijiri medicale.

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Toni Petrea a prefațat meciul cu Sepsi, din etapa a 30-a: “Suntem pregătiți. Avem o motivație în plus să câștigăm”