Chindia Târgoviște profită de pauza competițională pentru meciurile echipelor naționale pentru a pregăti confruntarea cu FCSB din 20 octombrie. Antrenorul nou promovatei, Viorel Moldovan, nu se teme de forța ‘roș-albaștrilor’ și promite un joc ofensiv, cu doi atacanți.

Sâmbătă, Chindia a impresionat în meciul amical cu Academica Clinceni, câștigat cu 3-0.

Partida s-a jucat la Voluntari, iar Voduț (30′), Ivancic (50′) și Leca (80′) au înscris, potrivit realitateadedambovita.net.

A lipsit doar portarul Mihai Marian Aioani, care este la echipa națională de tineret U21.

Un meci cu Steaua este evident complicat, dar noi jucăm la victorie, așa cum am făcut în fiecare meci. Ne pregătim în fiecare compartiment, nu ne concentrăm pe un anumit aspect. În plus, principiul meu este să ne facem jocul întâi, apoi să ne preocupăm de adversari. Consider că dacă pierzi prea mult timp analizând cum joacă adversarii, nu te mai poți concentra pe jocul tău.

Am arătat până acum că jucăm fotbal, vrem să facem meciuri plăcute pentru spectatori, și nu se vor schimba principiile mele, chiar dacă jucăm cu Steaua. Eu mereu am jucat într-un sistem 4-4-2 în acest sezon, nu am renunțat la doi atacanți. Veți vedea, poate o să jucăm chiar mai ofensiv cu FCSB. Sigur, trebuie să fim atenți și la ei, pentru că au jucători valoroși.

Fiecare detaliu contează într-un astfel de meci… evident contează și că FCSB are jucători la echipa națională. Și noi îl avem pe Aioani, care este un jucător important.

Nu am renunțat la gândurile de play-off, vrem să jucăm cât mai bine. Suntem pe acolo în clasament, dar mai e mult de muncă. E abia începutul. Pentru noi, ar fi ca și cum am câștiga campionatul dacă ajungem în play-off. Am început bine acest sezon, am făcut meciuri bune și trebuie să continuăm în acest stil… chiar mai bine„, a spus Viorel Moldovan pentru realitateasportiva.net.

Oficialii Chindiei anticipează că vor fi 10.000 de spectatori la partida cu FCSB, din 20 octombrie, de pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploiești.

Chindia Târgoviște are trei victorii consecutive în Liga 1 și este la egalitate de puncte în clasament, după 12 etape.