RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO | INCREDIBIL! Cum a ajuns Justin Ștefan în FRF! Cine i l-a propus în trecut lui Mircea Sandu

Actualul secretar general al LPF se află acum în conflict cu instituția pe care la un moment dat a servit-o în carieră. 

Justin Ștefan este vocea cea mai acidă din tabăra Ligii în războiul VAR dintre cele două organisme din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir a dezvăluit cum și-a făcut loc în Federație cu ani în urmă oficialul forului care păstorește Liga 1.

“Justin Ștefan nu e băiat prost, a fost adus de soția lui Mircea Sandu în Federație. Venea în Comitetul Executiv, de unde îi dădeam afară și pe el și pe Kassai. În acest scandal văd că toată lumea dă în Burleanu, dar de data asta nu are nicio vină.

Pentru că arbitrii sunt plătiți de Ligă pentru prestării servicii. LPF este organizatoarea, nu are nicio treabă Federația cu treaba asta. Iar Liga dacă vrea să își îmbunătățească arbitrii trebuie să plătească așa cum a fost și în alte țări”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Dragomir a dezvăluit și sursa banilor care pot fi alocați de către forul condus de Gino Iorgulescu pentru pregătirea fluierașilor.

LPF conform legii organice are voie să ia până în 2 % din drepturile tv care sunt ale cluburilor. Ei iau 6,5 %  printr-o hotărâre a Adunării Generale, eu nu am luat fiindcă m-au oprit avocații, mi-a fost și frică. Deci ei iau împotriva legii.

Și dacă nu ar fi avut bani, trebuiau să ia un împrumut bancar și să se înțeleagă cu Federația. Ce, suntem țară babanieră? Dacă nu se înțeleg e ceva în neregulă. Dacă eram eu șef la Ligă, la noi VARul era pus înaintea Angliei”, a încheiat cel poreclit <<Oracolul din Bălcești>>.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Gaură de 50 de milioane de euro în conturile cluburilor de Liga 1! Detalii halucinante au ieșit la iveală

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare