EXCLUSIV | Victor Becali e categoric! Ce spune despre implicarea lui Vasile Dîncu în fotbalul românesc: ”Să ne fie rușine!”

Impresarul Victor Becali (59 ani) a reacționat după dezvăluirile făcute de Florin Prunea despre Vasile Dîncu.

Fostul internațional este convins că cel mai influent și puternic om din fotbalul românesc este politicianul PSD, Vasile Dîncu. Declarația a fost făcută în urmă cu două săptămâni la emisiunea ”Realitatea Sportivă”.

Întrebat despre dezvăluirea făcută de Florin Prunea, Victor Becali a reacționat categoric.

”Eu nu cred. Dacă e adevărat, e trist pentru fotbalul românesc. Un politician devine cel mai important om din sportul românesc. Nu ar trebui să ne fie rușine? Nouă, la toți!

Dacă e adevărat ce se spune, să se ducă la Cotroceni și pe la Palatul Victoria, peste tot. Dacă ne e frică, e cu atât mai rău și mai rușinos.

dancu si burleanu

Citește și EXCLUSIV | Cum se implică Vasile Dâncu în fotbalul românesc. Dezvăluiri incendiare făcute de Pompiliu Popescu

Eu vreo 4 ani jumate am fost în cantonament. Nu îmi e teamă de absolut nimic. Merg cu capul sus. Nu plânge nicio familie. Nu a plâns nicio mamă, familie.

Nu pot eu să dovedesc că Dâncu conduce Federația. A bătut cu ciocanul în masă? Cei care fac păcate vor plăti în fața lui Dumnezeu. Să ajungi pentru că vrea cineva, că are plăceri, asta nu e în regulă.” a declarat Victor Becali la ”Realitatea Sportivă”.

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | Florin Prunea, mai dur ca niciodată: “El e cel mai influent, cel mai puternic din fotbalul românesc”