EXCLUSIV | Verdictul dat de omul aplaudat atât pe Ilie Oană cât și pe Giulești: “Petrolul este favorită!”

Mircea Bornescu are toate motivele să urmărească foarte atent acest sezon de Liga 2. Patru dintre echipele la care a evoluat el în cariera de fotbalist se bat pentru promovare.

Iar Petrolul și Rapid se vor întâlni în meci direct în această seară, la Ploiești.

“Sper să fie un meci spectaculos, să vedem dacă jucătorii Rapidului vor trece peste ultimele partide, în care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Dacă își vor da seama ce tricou îmbracă vor face o figură frumoasă.

În caz contrar, Petrolul va fi mare favorită la victorie. În ultimul timp, lipsa de atitudine și-a spus cuvântul la Rapid, nu știu ce probleme sunt acolo, dar e clar că ceva nu merge”, a spus Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

bornescu 1

“Pepe” a mai jucat și la U Craiova și la U Cluj în trecut, alte două echipe care au ca obiectiv revenirea în Liga 1.

“Presiune și tensiune au fost la toate echipele la care am jucat. Nu aveai voie să te faci de râs ținând cont că toate echipele la care am jucat au suporteri pătimași, iar eu nu voiam să dezamăgesc. Niciodată nu am simțit că echipa adversă este favorită.

Poate că nu am fost cel mai talentat, însă mi-am dorit să câștig mereu. M-aș bucura ca toate cele patru echipe să meargă în Liga 1 dacă se poate. Fotbalul românesc are nevoie de suporteri atunci când acest lucru va fi posibil. Iar aceste cluburi au fani adevărați și sunt convins că în viitor vor fi meciuri spectaculoase”, a încheiat fostul portar. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cheia calificării campioanei în primăvara europeană: “E condiție de bază”