EXCLUSIV | Verdict categoric înainte de FCSB – Dinamo: ”Nu există nicio favorită clară!”

”Derby de România” este capul de afiș al săptămânii în Liga 1, iar Eugen Neagoe este convins că nicio echipă nu pornește favorită.

Roș-albaștrii și ”câinii” se vor întâlni sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00.

FCSB este lovită din plin de COVID-19, iar absențele titularilor și-au spus cuvântul: bucureștenii au fost eliminați din Europa League de Slovan Liberec, scor 0-2, iar în Copou au fost umiliți de Poli Iași, scor 2-5.

poli iasi fcsb 1

De cealaltă parte, Dinamo vine după o campanie de transferuri în care au adus jucători de pe bandă rulantă.

Recent, roș-albii au obținut prima victorie în era spaniolă, scor 3-1 cu Gaz Metan Mediaș, iar în această seară ”câinii” vor avea ultima repetiție înaintea derby-ului, cu UTA Arad.

dinamo bucurie

Eugen Neagoe (53 ani) va fi cu ochii pe ”Derby de România” și este categoric înaintea meciului de sămbătă: nicio echipă nu pornește favorită!

”S-au văzut problemele mari pe care le-au avut. Au încercat ei să schimbe, dar a fost destul de greu. Este o victorie meritată a Iașiului. Știm ce au însemnat meciurile între FCSB și Dinamo. Jucătorii găsesc energii nebănuite. Am văzut că și-au mai revenit din ei, cei care au avut probleme cu COVID-19.

Asta este situația în aceste momente grele. Nu există nicio favorită clară când se întâlnesc. Pot amândouă să câștige. Absența lui Man e una importantă. Mai e și Coman, doi jucători foarte buni, cu o valoare peste nivelul campionatului.” a declarat Eugen Neagoe pentru realitateasportiva.net.

neagoe

Citește și Eșecul în derby nu e o opțiune pentru FCSB: ”Spiritul stelist trebuie să învingă!”