RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Valeriu Iftime e convis: ”Regulamentul este al LPF!”

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, anunță că nu sunt probleme, iar echipa lui va merge în optimile Cupei României!

Oficialii campioanei României vor depune o contestaţie împotriva formației din Moldova. Ardelenii o acuză pe Botoșani că a încălcat regulamentul FRF privind jucătorii din lot crescuţi de echipă.

Formația moldavă trebuia să aibă 6 jucători crescuţi la nivel intern, iar echipa lui Marius Croitoru a avut doar 5: Moescu, Chindriș, Brînză, Cîmpanu și Patache.

Patronul formației moldave nu se teme și este convins că echipa sa va merge mai departe în Cupa României: ”Am jucat cu trei copii U21 împotriva unei echipe care are bugetul cât jumătate din clubul meu. Am întrebat și mi s-a spus că nu sunt probleme. Demersul celor de la CFR este deplasat. Fotbalul spectacol nu e război și se joacă pe teren. Aseară credeam că noi am greșit, dar nu este nicio greșeală. Regulamentul este al LPF!

Eu rămân cu partea frumoasă! Au jucat fotbal chiar dacă au fost în 10. Avocatul meu spune ca nu este nicio problemă. Observatorul nu a scris nimic pe foaia de joc. Adi Ignat mi-a spus că nu s-a semnat nimic!” a declarat Valeriu Iftime pentru realitateasportiva.net.

valeriu iftime

Vezi și VIDEO | CFR, OUT din Cupa României! Campioana a ratat dramatic calificarea

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare