RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un jucător adus de Rednic la Dinamo va fi tras pe linie moartă!

Mircea Rednic a renunțat deja la unul dintre jucătorii pe care i-a adus în această iarnă! Portarul irlandez Sean McDermott a intrat în dizgrația antrenorului de la Dinamo și va fi a treia soluție pentru acest post.

McDermott (25 de ani) a primit două goluri în cele trei meciuri jucate în tricoul ‘câinilor roșii’. Gafele din înfrângerea cu FC Botoșani i-au fost fatale goalkeeper-ului.

În plus, potrivit surselor realitateasportiva.net, Mircea Rednic e nemulțumit de cum s-a pregătit Sean McDermott de când a venit la echipa din Ștefan cel Mare.

Dinamo are soluții pentru postul de portar. Vlad Muțiu a apărat bine la Călărași, cu Dunărea, iar congolezul Parfait Mandanda a fost lăudat de către Rednic.

E la fel de talentat ca Steve. Am reuşit să îl conving să vină sub formă de împrumut şi astăzi decidem dacă punem şi opţiunea. Nu e un transfer riscant, e un portar cu experienţă„, a spus Rednic.

Bordeaux, AS Beauvais, Altay şi Charleroi sunt echipele la care a jucat Parfait Mandanda. Are 17 selecții pentru echipa naţională a Republicii Democrate Congo.

Vlad Muțiu (24 de ani) este crescut de Dinamo și a primit 5 goluri în 3 partide din acest sezon.

De asta mă antrenez și asta sper, să fiu titular. Nu știu dacă voi mai juca, depinde de domnul Rednic. Avem un bilanț pozitiv în fața celor de la Chiajna și sperăm să nu fie probleme”, a declarat Vlad Muțiu după meciul de la Călărași (0-0).

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare