EXCLUSIV | Un greu din fotbalul românesc îi dă speranțe lui Dinamo: “Poate să ajungă în play-off”

Dorinel Munteanu a vorbit în exclusivitate pentru Realitateasportivă.net despre situația de la Dinamo.

Fost jucător în “Ștefan cel Mare” în perioada 1991-1993, “Neamțul” are încredere că Dinamo poate reveni acolo unde îi este locul odată cu venirea noilor investitori.

“La prima vedere, la Dinamo, mi se pare un proiect în care se investește. Cosmin Contra și cu noii investitori încearcă să scoată echipa din problemele care sunt.

Speranțe sunt, dar vedem ce se va întâmpla. Dinamo poate să ajungă în play-off cu investițiile pe care le face.”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Realitateasportivă.net.

dorinel munteanu

Dorinel Munteanu a analizat și lupta la titlu în acest sezon. Fostul internațional român este de părere că bătălia decisivă se va da abia în play-off.

“Sunt mai multe echipe care se vor bate la titlu, lupta e mult mai grea decât anul trecut. Cred că anul acesta, cu șanse reale sunt CFR, FCSB și cu Craiova, plus vine din urmă Botoșani care are continuitate. Viitorul probabil, Dinamo dacă își va creea o echipă puternică au și ele șansele lor.

Abia au trecut primele două etape, nu cred că se va detașa vreo echipă, fiindcă vine play-off-ul, se înjumătățesc punctele, nu există nicio favorită certă., a spus “Neamțul”, pentru realitateasportiva.net.

VEZI ȘI Becali a intrat în alertă! Coman, dorit de englezi. Suma colosală pe care vor s-o plătească