Un nume greu din fotbalul românesc a vorbit despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo.

Roș-albaștrii și ”câinii” se vor întâlni sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că suporterii nu vor umple Arena Națională, pentru că meciul de sâmbătă nu este un derby, ci un meci între echipele de pe locurile 9 și 10.

”Fotbalul românesc se duce încet-încet. Nu se va umple Arena Națională. Poate vin 30.000 de fani, dar 50.000 niciodată. Au și ei motivele lor. Unii au fost alungați, alții jigniți. Nu trebuie să mai numim acest meci derby. Pe vremea când eram eu președinte erau meciuri adevărate.

Atunci când joacă locul 1 cu locul 2, locul 3 cu 4, atunci e derby. Sâmbătă vor juca echipele de pe locul 9 și 10. Cred că se va termina la egalitate sau va bate Steaua (n.r. FCSB)” a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

Întrebat dacă are o favorită în partida de sâmbătă, Dragomir a surprins și a anunțat că ține cu o echipă din București, însă nu cu roș-albaștrii sau ”câinii”: ”Nu țin nici cu Dinamo, nici cu Steaua. Țin cu Rapid acum, că l-au legitimat pe nepotul meu.” a mai spus ”Corleone”.

Vezi și EXCLUSIV | Mititelu a dat cărțile pe față! Ce spune despre colaborarea cu Pițurcă